In Balans, Vol Energie!

 

Een moeiteloos coachtraject voor moeders van HB of HSP kinderen.

Prettige tools i.p.v. eindeloos praten

Focus op wat je wel wilt i.p.v. op wat niet gaat

Inzichten en oplossingsrichtingen komen moeiteloos

Je krijgt alleen wat je kunt dragen

 Je loopt er waarschijnlijk al jaren tegenaan:

 • Eindeloos veel ballen in de lucht houden.
 • Uit balans zijn en een gebrek aan energie hebben.
 • Je wilt niet zeuren maar reacties uit je omgeving laten je twijfelen aan jezelf.
 • De omgeving begrijpt vaak niet hoe het is om een HB of HSP gezin te hebben.
 • De stress zorgt voor pijn in je lijf en maakt dat je overweldigd bent.

Juist bij moeders van HB of HSP kinderen gaat de aandacht vaak uit naar de kinderen, hun hoogbegaafdheid of hun gevoeligheid en de begeleiding die je als moeder daarbij wilt bieden.

Maar als mens snak je ook naar:

 • Tijd en ruimte voor jezelf.
 • Opladen, ontspanning en rust.
 • Balans in je energie en in je hoofd.
 • Weer je eigen zelf zijn, naast de andere rollen in je leven.
 • Jouw behoeften weer voorop zetten.

Het gevoel dat jij bepaalt en voorop staat. Niet eerst je kinderen of partner, niet eerst je werk of onderneming, niet eerst…

Maar JIJ, jij bent het belangrijkst. Dat gevoel. Is dat waar jij naar snakt? Dan is dit coachtraject voor jou. Het zorgt er voor dat jij jezelf voorop kunt zetten, weet wat je wilt en hoe je dat bereikt. Zodat jij weer centraal staat.

Als moeder van een HB of HSP kind weet je hoe noodzakelijk het voor je kind is om passende begeleiding te krijgen. Maar datzelfde geldt voor jou!

Ook jij past niet in een standaard procedure of in een regulier hulpverleningstraject. Je hebt iemand nodig die snapt waar jij door heen gaat. Met een methode die bij jou past en je geeft waar jij behoefte aan hebt.

Hoe het werkt:

1

Je maakt een afspraak

Daarin bespreken we jouw specifieke situatie en ervaren we allebei of wij een match zijn.*

2

Je laat je leiden door wat er tijdens de coaching naar boven komt

Je krijgt alleen wat je nu nodig hebt en kunt dragen.

3

Je wordt je nieuwe jij

Vol energie. En in balans.

*Uiteraard is het zo dat niet alle problematiek bij mij op zijn plek is. In het introductie gesprek (via zoom) kunnen we samen in schatten of deze reis geschikt is voor jou!

Met wie ga je in zee?

Ik, Fanny Cattenstart, ga je helpen om moeiteloos stappen te zetten.

Mijn gezin en ik passen niet bij de meeste systemen en dat breekt op een gegeven moment op, het kost bakken met energie en ik raakte er steeds weer van uit balans.

Want ik moest enorm veel:

 • Harmonie in huis, dus balanceren en communiceren vanwege gevoeligheden en autonomie.
 • Grenzen stellen maar niet te veel.
 • Zorgen voor de juiste begeleiding voor mijn dochter en gesprekken op school.
 • Alles op orde houden qua huishouden
 • Plus onmogelijke agenda met school, werk, uitdaging en sport er in.

En niet te vergeten, óók nog aan ieders wensen voldoen. En met iedereen bedoel ik ook iedereen, want ik wilde ook nog aardig en beleefd zijn tegen volstrekt onbekenden, attent voor familie en vrienden en (over)bezorgd voor gezinsleden.

Gooi daaroverheen dan nog een sausje van onbegrip. Want vanzelfsprekend passen bij de omgeving was er niet bij. Plus een flinke vleug perfectionisme. Omdat alles ook goed, mooi, fijn, etc moest.

Frustratie ten top.

Gelukkig mag je dan best om hulp vragen!

 

Ik vond mijn antwoorden in het werken met mijn onbewuste in de vorm van NEI. En vanaf de allereerste moment was dat een enorme eyeopener: “Zo makkelijk kan het dus zijn”. Later kwam daar systemisch werk bij, want de verandering was er niet van de ene op de andere dag.

Het was nodig om overtuigingen en gewoontes op te ruimen. Leren kiezen voor mezelf. En inzicht krijgen in mijn familiesysteem, zodat ik op mijn plek kon gaan staan en mijn behoeften terug vond.

Het meest waardevolle wat ik heb ervaren is dat werken met het onderbewuste zorgt dat je uit je hoofd komt en weer leert voelen wat belangrijk is. Heel belangrijk voor mensen die juist zo sterk zijn op cognitief gebied. Ik leerde echt relaxter te leven en weet nu veel beter wat ik nodig heb.

Inmiddels heb ik veel mensen mogen helpen om hun (onbewuste) issues op te lossen en daardoor in het dagelijks leven minder klachten te ervaren. Deze kennis en ervaring deel ik vol enthousiasme ook graag met jou.

Tijdens de sessies viel mij vooral op hoe duidelijk de antwoorden kwamen en tegelijk hoe verrassend sommige wendingen.

Joke

moeder van een HB dochter

Dat ik met behulp van Fanny of wat zei deed, in mezelf kon zakken, diep in mijn pijn kon gaan, en daar ontspanning voelen.

Gemma

moeder van 2 UHB basisschool kinderen

Het mooie is dat door de dingen die boven kwamen er ook vanzelf inzichten uitrollen en ik heb maandenlang geen hoofdpijn gehad.

Marieke

moeder van 4 HB of HSP tieners en jong volwassenen

Ga op reis naar jezelf

In het Tijd voor mij Traject ga je op reis, een reis over jezelf, en over jou in je omgeving. We gaan kijken naar wat goed is voor jou, wat je wilt houden en wat anders mag. We gaan aan de slag met het bewuste en met het onbewuste.

Ik loop naast je met een rugzak vol ervaringen, frisse ideeën én een oplossingsgerichte blik. Bij alles wat er al bewust speelt halen we strategieën uit de rugzak en onderzoeken we stap voor stap wat we tegenkomen onderweg. Het doel is de kern, die willen we blijvend transformeren.

Naast mijn begeleiding, mijn kennis en ervaring, krijg ook mijn grote toewijding en betrokkenheid. Ik sta ik 100% klaar om je te helpen, zodat jij stappen kunt zetten en kunt groeien.

 

Een reis van 4 maanden

Je krijgt 2-wekelijks een sessie in mijn praktijk. Gedurende de reis zal blijken wat daarin nodig is: een opstelling met representanten of op tafel, een NEI coaching of iets anders zoals een wandeling, sparren, iets ontwerpen. Soms is het intens en kwetsbaar, vaak ook heel praktisch. Soms duurt een sessie 45 minuten en soms 90 minuten. De tijd van de sessie maakt het niet meer of minder waardevol, de tijd die jij voor jezelf vrijmaakt wel. Sessies kunnen online plaatsvinden maar mijn advies is, kom naar mijn praktijk zodat je echt even los kunt komen van jouw leven en er goed naar kunt kijken. Gun jezelf die rust en tijd. Het is commitment naar jezelf om ruimte voor de afspraken in te plannen én liefst ook tussendoor.

Sommige zaken kunnen eenvoudig worden opgelost, anderen vragen meer tijd. Wat zeker is, is dat je maatwerk krijgt, nieuwe inzichten zult ontdekken en oplossingsrichtingen in beeld krijgt. Waardoor jij je gesteund én gehoord zal voelen.

Tussen de sessies door zorg ik voor aansporing, bemoediging, steun en advies. Soms door een berichtje, soms door korte sessie via videobellen en soms door een opdracht in je mail, jouw proces is leidend. Je kunt me altijd appen, mailen en bellen als je iets nodig hebt (binnen redelijke grenzen).

Het is, indien nodig, mogelijk om de reis te verlengen, te vertragen of te intensiveren. We kijken wat werkt en wat jij nodig hebt.

Er is weer ruimte in mijn leven om te zijn wie IK ben.

Maureen

moeder van een UHB zoon

Ik voelde me echt gehoord en heeft ‘t mijn horizon verbreed.

Lianne

moeder van 2 HSP tieners

Ik voel me lichter en vrijer, zowel fysiek als emotioneel.

Lonneke

moeder van 3 HB tieners

Pluspunten van het Tijd voor jezelf Traject:

 • We werken met het onbewuste waardoor je moeiteloos naar de kern gaat.
 • We komen daardoor ook bij zaken en diepere lagen die je niet met je brein kunt bedenken.
 • Er is niet één manier, maar altijd maatwerk. Waarbij we diverse tools gebruiken, precies dát wat past bij jou proces.

Wil je meer weten over de manier waarop ik werk, kijk dan op WERKWIJZE.

Investering

De waarde van dit traject is voor veel moeders van HB of HSP kinderen niet in geld of woorden te vatten is. In balans zijn, weer energie hebben en je weer je eigen zelf voelen? Dat is goud waard.

 

Gun jij jezelf deze reis?
Eindbestemming: Tijd voor jezelf!

Vragen?

Klinkt het goed maar twijfel je nog, of heb je een vraag? Aarzel dan niet en stuur je vraag naar bericht@fannycattenstart.nl