Terug naar jouw kern!

 

Een dag die draait om jou.
Rust en ruimte voor jouw wensen, verlangens
én een magisch moment waarin je ervaart hoe jij je plek inneemt.

 

Jouw verlangens
Wat wil je nou eigenlijk écht?
Ruimte
Hoe jij je plek inneemt!
Mogelijkheden
Belemmeringen achter je laten
Herken je dit?

 • Je bent de gehele dag druk met van alles en loopt continue achter de feiten aan. Zodra je wakker wordt, ben je eigenlijk al moe door de stress die je voelt.
 • Je ervaart dat je geregeld over je grenzen gaat. Je zegt eigenlijk op alles “ja” maar je merkt dat het niet meer lukt.
 • Je leeft continue naar de verwachting van anderen. Je weet niet meer wie jij zelf bent en wat jij echt wilt.
 • Jij hebt nooit tijd; geen tijd om te voelen, geen tijd voor ontspanning, geen tijd voor jezelf. Zelfs tegen je kinderen zeg je te vaak “Even wachten, ik ben bezig”.

Je hebt het gevoel dat niemand door heeft wat jij allemaal doet, hoe hard je werkt. Soms zou je heel hard willen schreeuwen “Ik ben er ook nog”.

Je doet heel erg je best om alles goed te laten verlopen. Je wilt een hele goede moeder zijn, een lieve vriendin en een aantrekkelijke partner. Als het even kan dan wil je ook ‘medewerker van de maand’ zijn. Alleen loopt het op al deze vlakken niet zoals jij precies wilt. Je weet eigenlijk niet eens of je dit allemaal wel echt wilt. Je zet jezelf op plek 113. Herken jij jezelf nog in de vrouw die altijd aan het rennen is? Wat is ervoor nodig dat je, al is het maar een klein beetje, gaat kiezen voor jezelf?

Je verlangt ernaar:

 • Fitter op te staan, de hele dag energie te voelen en te kunnen doen wat je echt belangrijk vindt.
 • “Nee” te zeggen zonder schuldgevoel.
 • Te ontdekken wat jij echt wilt en waar je blij van wordt.
 • Om ongegeneerd “op de bank te ploffen met een boek terwijl er nog was gedaan moet worden”
 • Gewaardeerd te worden voor wat je doet en wie je bent.
Het gevoel dat jij bepaalt en voorop staat. Niet eerst je kinderen of partner, niet eerst je werk of onderneming, niet eerst…

Maar JIJ, jij bent de basis. Dat gevoel. Is dat waar jij naar verlangt? Dan is deze dag voor jou. Echt je plek innemen zodat je kunt voelen wie en wat er voor jou toe doet. Zodat jij weer echt kiest voor jezelf. Als vrouw die vol in het leven staat en weet wat ze wil. Terug naar die flow waarin je behoeften een duidelijke plek hebben en je volledig in balans blijft.

Hoe het werkt:

1

Jij boekt deze dag
want je gunt het jezelf

Jouw commitment naar jezelf, jij zet deze stap omdat je verandering wilt. Jij verdient dit en mag voor jezelf kiezen.

2

We zien elkaar op 10 nov ‘23 voor heerlijke magie

We gaan op een liefdevolle manier in verbinding. Een dag op een heerlijke locatie vol rust en ruimte voor jou.

3

Jij staat op je plek en
bent in contact met jezelf

Wij leiden je naar je behoeften en wensen. We laten je voelen hoe het is om op je plek te staan.

Je neemt jouw plek in

 

Het leven is een zoektocht met talloze afleidingen. We raken onszelf regelmatig kwijt in de drukte van wat we gecreëerd hebben. Onze belemmeringen bestaan uit vastzittende patronen, oude pijn, overtuigingen en emotionele blokkades.

Sta je ooit weleens stil bij wat je verlangens zijn? Wie je wilt zijn, hoe je je wil voelen?

Een deel hiervan ontstaat omdat we niet echt op onze eigen plek staan, de plek waar je voelt dat leven moeiteloos kan. Waar alles stroomt vanuit vertrouwen en rust, met liefde en aandacht.

Op deze dag ga je onderzoeken wat jouw diepste verlangens zijn. We staan stil bij wat jou belemmert om vanuit jouw verlangens te leven. We werken met het bewuste en met het onbewuste. Je ontvangt onze liefdevolle ondersteuning. We delen onze ervaringen, tips en inzichten. Dit zodat jij kan bepalen wat jij kan gebruiken om naar boven te halen wat nodig is voor jou. Deze dag staat in het teken van voelen, ervaren en kiezen om met zachtheid naar jezelf te kijken en indien je dit wilt dingen te veranderen.

Tijdens deze dag zorgen wij, Marsha en Fanny voor de begeleiding van een mooie groep moeders. We gaan vanuit rust en ontspanning aan de slag. Je mag uit je hoofd en naar je hart. Op jouw tijd en tempo.

Fanny stelde mij gerust. Ze luistert naar je wensen en neemt je ook echt in acht als het te veel wordt. Ik voelde
me echt gehoord.
Lianne

Marsha is een fijne persoonlijkheid. Ze heeft mij dingen laten inzien die ik eerder nooit zag. Ze heeft een groot hart voor haar werk.
Danielle

Ik vond het fijn dat Fanny mijn nood zag. Dat ik met haar hulp of wat zei deed, in mezelf kon zakken en daar mijn pijn en mijn ontspanning kon voelen.
Gemma

Want zeg nou zeg, hoe goed klinkt dit:

 • Een fijne omgeving in de natuur
 • Een hele dag voor jezelf met rust en ruimte
 • Ruimte om adem te halen en te voelen
 • Verbinden met jezelf
 • Echt aankijken wat er speelt, wat jou belemmert
 • Naar diepere lagen die je niet met je brein kunt bereiken
 • Voelen hoe het is om op je plek te staan
 • Moeiteloos helen wat geheeld mag worden
 • Verwennen van het innerlijk en je lijf

Met wie ga je deze dag beleven?

Wij zijn Marsha van Doorn en Fanny Cattenstart.

Met heel veel liefde begeleiden wij vrouwen op hun pad naar kiezen voor zichzelf. Deze dag is uniek en nieuw. We creëren deze dag speciaal voor jou omdat we weten wat het voor je kan betekenen. Onze ervaringen, onze inzichten, dat wat ons echt geholpen heeft, delen we met jou op deze dag.

 

 

Jij hoeft het niet alleen te doen, wij gingen je voor en we gaan met je samen.

 

 

 

Marsha

Ik ben Marsha van Doorn en de trotse bezielster van Uden Marsha van Doorn Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Samen met jou wil ik graag op zoek naar jouw essentie, contact maken met jouw zielsverlangens zodat jij het pad kan volgen wat helemaal passend is bij jou. Op jouw manier en op jouw tijd en tempo. Ik word blij van kleurrijke kleding. Ik houd van mooie kunstwerkjes op mijn nagels. En Het liefste ben ik thuis met mijn gezin en maak ik ze in met monopoly of andere spellen!

 

Fanny

Ik ben Fanny, een alleenstaande moeder van tienerdochter Kris. Ik moest altijd veel van mezelf en heb niet geleerd hulp te vragen en grenzen aan te geven. Nu zorg ik goed voor mezelf en wat ik onderweg geleerd heb deel ik met liefde aan jou. In mijn praktijk help ik jou omdat jij ook weet dat ratio jou niet gaat brengen wat je zoekt. Samen gaan we, via jouw onderbewuste, naar jouw innerlijke rust. Waar je voelt dat het goed (genoeg) is zodat je vanuit vertrouwen leeft. Ik hou van natuur, mijn vrijheid en reizen.

Marsha, het gaat echt fantastisch met me. Ik ben je heel dankbaar.
Diana

Het was een fijne ervaring. Fanny is kundig, rustig en kordaat.
Maaike

Marsha gaf mij het waardevolle inzicht dat ik goed ben zoals ik ben waardoor ik dingen kan loslaten.
Kay

Investering

De investering in jezelf voor deze dag bedraagt € 175,-. Wanneer je voor 10 september 2023 beslist krijg je 50 euro korting en betaal je slechts € 125,-. Het is een dag inclusief een heerlijke locatie en lunch, fijne contacten, rust en ruimte, begeleiding en ondersteuning. Mail je ons? Dan sturen wij je een factuur. Bestel jij je kaartje liever online? Dat kan via Hipsy.

 

Ga jij op je plek staan? – Gun jij jezelf deze dag? – Kies jij voor jezelf?

 

Datum, tijd en locatie

Datum: 10 november 2023

Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Locatie: exacte locatie volgt nog, rondom Bussum

 

Weet je nog niet alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen deze dag te kiezen?
Wij zijn er voor je

Klinkt het goed maar twijfel je nog? Aarzel dan niet en stuur al je vragen, twijfels en suggesties naar
Fanny bericht@fannycattenstart.nl of Marsha welkom@udenmarshavandoorn.com

error: Content is protected !!