Ben jij de helft?

 

Altijd maar op zoek zijn en het niet vinden. Van alles opstarten en het niet afmaken, moeite met het maken van keuzes , enorm diep geraakt zijn door het verlies van mensen of een huisdier of hooggevoelig zijn.

Twee verschillende kleuren ogen hebben, onbegrepen medische klachten, vitamine B12 gebrek, het altijd koud hebben, weinig energie hebben of ongewenst kinderloos zijn.

Het gevoel voor twee te moeten leven, eten of werken, je plek niet kunnen vinden, dood willen of op zoek zijn naar jouw identiteit.

Herken je hier iets van?

Het zou zo maar kunnen zijn dat je, bewust of onbewust, een alleengeboren twee- of meerling bent.

Tickets worden verkocht via de website van Expeditie Opvoeden van Saskya Wiegel

Hier onder lees je meer over alleengeboren twee- of meerling zijn.
En over de avonden waar je bij kunt zijn.

Een alleengeboren tweeling?

Wist je dat een op de tien zwangerschappen start met een twee- of meerling? In de eerste drie maanden gaat het, veelal ongemerkt, mis met een of meerdere embryo’s. In 75% van de gevallen is er namelijk geen bloedverlies. Het is een fenomeen dat al langer bekend is en nu steeds meer in de belangstelling staat. Het kindje dat wordt geboren is een alleengeboren twee- of meerling. Internationaal wordt door en gynaecologen de term vanishing twin hiervoor gebruikt. Het geeft echter niet realistisch weer wat er gebeurt. Het kindje verdwijnt niet, het sterft. Voel je wat het verschil is van deze woorden?

Hoe dit invloed heeft op jouw leven

Hoe pril het leventje in de baarmoeder ook is, het overlijden van de tweelinghelft is een traumatische ervaring die wordt opgeslagen in de cellen van het overlevende kindje. Onbewust lijkt het verlies in het latere leven effect te hebben op:

Emoties – Gedrag – Relaties – Gezondheid

Veel alleengeboren tweelingen blijken niet wetend op zoek te zijn naar hun tweelingbroertje of zusje. Prenatale imprints kunnen in het dagelijks leven nog altijd een uitwerking hebben omdat ze op onbewust niveau almaar worden herhaald. Ze kunnen jouw levenskracht en levensvreugde beïnvloeden.

Van herkenning naar heling

Als je weet dat je een alleengeboren twee- of meerling bent, kan er een wereld voor je opengaan. Herkenning en erkenning brengen je op het pad van heling waarna ontmoeting en rouw een plek kan krijgen. De masterclass of een opstellingsavond kan bewustwording en beweging brengen. Hierdoor ontstaat er verandering of vermindering van klachten, verandert je gedrag of je gevoel. Het is een eerste stap op weg naar rust en ruimte.

Tickets worden verkocht via de website van Expeditie Opvoeden van Saskya Wiegel

De Masterclass

Tijdens een online zoomsessie bespreken we uitgebreid de kenmerken van de alleengeboren tweeling, afgewisseld met ervaringsverhalen van alleengeboren tweeling Saskya Wiegel. Je leert hoe embryo’s informatie met een emotionele lading opslaan nog voor de hersenen ontwikkeld zijn.

We staan stil bij de natuurwetten, hoe heling kan plaatsvinden en je uiteindelijk meer uit je leven kunt halen of dichterbij jezelf kunt zijn. We bekijken hoe het fenomeen van de alleengeboren tweeling tijdens familieopstellingen naar voren kan komen en wat je er vervolgens mee kunt doen.

Details

Locatie: online

Datum: nader te bepalen
Of via terugkijk link

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Kosten: € 59,-

Lijkt het je fijn om samen met een collega of naaste deze masterclass te volgen zodat je er over door kunt praten? Maak dan gebruik van het voordelige duoticket van  € 99,-

Wat gaat deze masterclass jou brengen?

Kennis over
alleengeboren
twee- of meerlingen

Herkenning of
erkenning van
jouw gevoel

Inzicht in de effecten op gevoel, gedrag, relaties en gezondheid

Een ander
perspectief
en handvatten

Tickets worden verkocht via de website van Expeditie Opvoeden van Saskya Wiegel

Fanny luistert zonder oordeel en stelt steeds de juiste vragen. Ze kan ‘onverklaarbare’ gevolgen makkelijk uitleggen zodat helder wordt wat er onzichtbaar was en wat nodig is.

Marielle

Saskya weet mensen te raken, en ze tot zelfreflectie aan te zetten. Haar insteek heeft een humoristisch tintje en is altijd respectvol. Uitgaan van de realiteit en denken in mogelijkheden passen bij haar.

Karin

Ik vond het fijn dat Fanny mijn issues los kon koppelen van schaamte en falen. Ze ziet alles als oplosbaar. Het helpt enorm om mijn perfectionisme los te laten. Moeiteloos.

Maureen

Workshopavond

Tijdens deze avond neemt Saskya je via muziek en een visualisatie mee in het alleengeboren tweeling thema. Voor veel mensen begint hier de herkenning, erkenning of heling. Er wordt iets aangeraakt, gevoeld, ervaren.

Fanny begeleidt daarna voor iedereen een korte opstelling. We maken de energetische onderstroom, dat wat jij voelde maar niet kon duiden, zichtbaar. Er wordt ervaren wat er speelt in de kinderrij (jij en je broers en zussen) of rondom je gemis. Ook hier vindt heling plaats. Voor iedereen op eigen niveau, tijd en tempo. We werken altijd vanuit respect voor ieders persoonlijke verhaal en beleving.

Details

Datum en locatie*:

Nader te bepalen begin 2024 in Leiden

Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur

Kosten: € 149,-

* In verband met een benodigd aantal aanmeldingen bestaat de kans dat deze data niet allemaal door kunnen gaan of dat er data bij komen.

 

Wat gaat deze avond jou brengen?

Herkenning
en erkenning

Een bijzondere
beleving

Ontmoeting
en uitwisseling

Inzicht in
je klachten

Tickets worden verkocht via de website van Expeditie Opvoeden van Saskya Wiegel

Saskya en Fanny

Saskya ken ik al jaren. Zij kwam op mijn pad toen wij beiden werkten aan verbetering van het begrip voor hoogbegaafde kinderen. We zijn elkaar blijven volgen en na jaren was er een nieuwe ontmoeting. Ik had net mijn opleiding voor NEI (neuro emotionele integratie) coach afgerond en Saskya wilde meer weten over haar recente ontdekking een alleengeboren tweeling te zijn.

We hebben samen mogen ontdekken wanneer zij afscheid moest nemen, wat de reden was en dat haar andere helft een zusje was. Later leerde ik in mijn systemische opleiding nog meer over de impact van dit gemis.

De ontdekking van ‘de helft zijn’ mondde voor Saskya uit in een proces. Zij dook er in en ging op onderzoek uit. De combinatie van haar kennis en ervaring en mijn systemische blik brengt mooie kansen voort. Samen willen wij anderen in hun proces ondersteunen. We brengen kennis, bewustwording, ontmoeting en heling in de vorm van een aantal avonden. We gunnen jou erkenning en ontmoeting, beweging en begrip, heling en rust.

 

Liefs,
Fanny

  Tickets worden verkocht via de website van Expeditie Opvoeden van Saskya Wiegel

  Weet je nog niet alles wat je nodig hebt om voor deze avond te kiezen?
  Laat het weten.

  Klinkt het goed maar twijfel je nog?
  Aarzel dan niet en stuur al je vragen, twijfels en suggesties naar Fanny bericht@fannycattenstart.nl

  error: Content is protected !!