Over mij

Mijn naam is Fanny, ik ben een alleenstaande moeder van dochter Kris. Een tiener met zo haar eigen uitdagingen in het leven. En dat zijn dus ook uitdagingen voor mij als moeder. Naast mijn coachpraktijk geef ik trainingen over hoogbegaafdheid én ik werk met super fijne collega’s aan bewustwording en informatie over hoogbegaafdheid en ontwikkelingsvoorsprong.

Ik hopte altijd van baan naar baan, ik had vaak behoefte aan iets nieuws. Rond mijn 40e ontdekte ik dat ik hoogbegaafd ben en al gauw zag ik dat het ook bij mijn dochter speelde. Zij was toen nog geen 3 jaar.

Tot die tijd dacht ik dat ik een moeilijk mens was, perfectionistisch en kritisch… ik wilde altijd controle, ik vond dat het beter kon. Én onrecht, dat zat me heel regelmatig in de weg. Het ontdekken van hoogbegaafdheid gaf me eindelijk mijn eigen gebruiksaanwijzing. Mijn manier was zo slecht nog niet. Er vielen heel veel puzzelstukjes op zijn plek.

Ik moest altijd erg veel van mezelf en heb niet geleerd om hulp te vragen. Mijn prioriteiten lagen overal maar niet bij mezelf. Ik heb geleerd dat anderen voorgaan, dat je nuttig moet zijn en bij voorkeur efficiënt. Mijn grenzen bestonden helemaal niet. Ik deed veel dingen die niet bij me pasten.

Nu doe ik het anders. Nu kies ik bewust. Nu is er balans.

Naast hoogbegaafdheid speelt vrijwel altijd ook hoog gevoeligheid en zo ook bij mij. Ik heb mijn eigen tijd en tempo en ik kies bewust wat ik wil en met wie. Ik begrijp mezelf en ik vind mezelf echt een fijn mens. Het heeft even geduurd voor ik dat kon zeggen.

Tijdens al mijn banen, het moederschap en mijn opleidingen, heb ik veel over mezelf geleerd. Al mijn ervaringen, kennis, de inzichten die mij enorm hebben geholpen en de tools die ik nu kan gebruiken zet ik heel graag in voor jou. NEI coaching en systemisch werken met opstellingen zijn voor mij de meest inzicht gevende manieren om jou te ondersteunen. Mijn kennis over en ervaring met hoogbegaafdheid en hoog gevoeligheid neem ik natuurlijk ook altijd mee. Ratio heeft alleen veel beperkingen, ik kies liever voor de magie van het onderbewuste want magisch is het regelmatig in een sessie.

En de echte persoonlijke noot. Ik hou, in willekeurige volgorde, van:

  • Mijn dochter (duh, deze natuurlijk wel op 1)
  • Mijn vrijheid en autonomie
  • Natuur en wandelen
  • Roti (gemaakt door Kris) en Taco’s
  • Lezen van psychologische thrillers
  • Een warm bad of andere wellness
  • Spelletjes met vrienden
  • De podcast ‘Saar’
  • Muziek waarvan de songtekst me raakt

Ik kijk er naar uit je te leren kennen en te mogen helpen.

Liefs,
Fanny

Wil jij meer weten? Of wil je een sessie plannen?

Wil jij meer weten? Of wil je een sessie plannen?

error: Content is protected !!