Trajecten en retreats

Bij mij geen hokjes en vaststaande systemen. Omdat ik heel goed snap dat juist die belemmerend kunnen zijn. Ik werk vrijwel altijd in trajecten omdat ik uit ervaring weet dat een quick fix je niet brengt wat je zoekt. Blijvend resultaat kost tijd en aandacht.

Voor vrouwen die beter voor zichzelf willen zorgen is er het ‘Tijd voor mij’ traject. Een traject van 4 maanden omdat deze periode effectief is gebleken. Past dit traject jouw niet dan kunnen we samen kijken wat wel past, maatwerk. Incidenteel behoort een losse afspraak tot de mogelijkheden.

De eerste sessie is altijd een combinatie van een intake en aan de slag gaan. Je gaat dus in alle gevallen direct met een inzicht naar huis, een moeiteloze eerste stap toch?

Wat ook vaak heel fijn werkt zijn retreats, masterclasses en opstellingendagen. Samen met een groep gelijkgestemden in alle rust werken aan een thema of aandachtsgebied. Zie het menu voor alle opties.

Ik ben een rationeel mens en zet inzicht voorop. Toch krijg je niet alleen mijn hoofd maar zeker ook mijn hart en 100% betrokkenheid. Ook ben ik sensitief, wat me helpt om goed af te stemmen op jou en wat jij nodig hebt. 

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over en gewerkt met allerlei hulpmiddelen. Methoden die helpen om moeiteloos inzicht te krijgen en stappen te zetten. Er zijn geen wondermiddelen maar je kunt wel direct met je inzicht aan de slag. De hulpmiddelen zorgen er voor dat we tijdens een sessie direct tot de kern kunnen komen. We werken aan datgene wat voor jou het meest urgent is.

De hulpmiddelen die ik inzet:

 

Daarnaast neem ik ook mijn levenservaring mee net als mijn zeer diverse werkervaring. En als geen ander heb ik ervaren hoe het is om hoogbegaafd en anders te zijn, mijn begrip van het niet passen in gangbare systemen is dus ook automatisch onderdeel van wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Wil je eerst meer weten voor je kiest voor magie? Ga naar mijn ‘Over mij’ pagina!

 

Ik kies voor magie

Wil je aan de slag?

Ervaring van anderen

Kundig, rustig en kordaat

Er waren geen verwachtingen, ik liet het op mij afkomen. Ik voelde mij rustig want ik vertrouw op Fanny haar kundigheid. Het was een fijne ervaring. Fanny is rustig en kordaat. Alhoewel ze nog in opleiding is, is haar houding erg professioneel.

Ik kwam bij een heel ander issue uit dan de hulpvraag deed vermoeden. Dat was sowieso al een eyeopener. Daarna heeft Fanny daarop gecoacht en de uitwerking was dat er meer rust en ontspanning was op die specifieke situatie.

Aan mensen die last hebben van bepaalde patronen of bepaalde issues, die zij op een fijne manier samen met Fanny kunnen oplossen/ verbeteren.

Maaike De Oude

Maandenlang geen hoofdpijn

Ik had wel wat scepsis maar ook alle vertrouwen in Fanny en was ook benieuwd hoe het in zijn werk zou gaan.

Ik genoot van de aandacht voor mij, en de openheid en serieusheid van Fanny. Het mooie is dat door de dingen die boven kwamen er ook vanzelf inzichten uitrollen. Dat vind ik sowieso erg waardevol. 

Ik heb maandenlang geen hoofdpijn meer gehad. Ik kijk ook weer anders naar bepaalde situaties die naar voren waren gekomen en dat is heel waardevol.

Ik zou het aanbevelen als iemand in deze richting wat zoekt en dan zou ik voor de volle 100 procent Fanny aanbevelen.

Marieke Groenewold

error: Content is protected !!