Contact

Telefoon

Adres

Emanzana 37 in Amsterdam

Laat je me weten wat je nodig hebt?

11 + 3 =

Tarieven

E.r is altijd de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken via zoom. Neem contact op voor data van deze informatieve sessies.

Mijn tarieven zijn:

  • Intake (inclusief kort consult) 90 min. € 140,-
  • Coaching sessie 90 min. € 140,-
  • Coaching sessie 60 min. € 95,-
  • Kort consult 30 min. € 55,-
  • Opstelling met representanten € 150,-
  • Trajecten op aanvraag

Is er sprake van hoogbegaafdheid bij kinderen en is de klacht onderwijs gerelateerd dan mag ik BTW vrij werken, de tarieven zijn dan:

  • Coaching sessie 90 min. € 117,50
  • Coaching sessie 60 min. € 79,-
  • Kort consult 30 min. € 46,-

Soms duurt een sessie iets langer dan een uur, er is altijd een maximum van anderhalf uur. Mocht het over het uur heen gaan dan wordt in alle redelijkheid eventueel een kwartier of half uur extra in rekening gebracht. Wil je zelf echt niet over het uur gaan, dan kan je dat vooraf aangeven.

Het is belangrijk om kennis te nemen van mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en ik ben GAT geregistreerd. Heb je een klacht, neem dan eerst contact met mij op om te kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen. Lukt dat niet dan is er altijd de mogelijkheid om je te melden bij de geschilleninstantie van GAT

Ervaring van anderen

Snel verdwijnen van klacht

Ik ging er blanco in, ik wist niet wat mij te wachten stond. In het begin vond ik het raar. Je weet niet wat de test inhoud. Gedurende de sessie wordt duidelijk waar de klacht vandaan komt en valt het kwartje.

Na 1 sessie is mijn klacht grotendeels verdwenen. Ik ben mij nu bewust waar het vandaan komt en heb informatie over mijn overleden ouders gekregen. Superfijn! Ik kan NEI aanraden aan iedereen die lichamelijke en/of psychische klachten heeft.

Mariëlle van Santvoort

Inzicht als je vastloopt

Ik was vooral nieuwsgierig naar wat het zou gaan worden. Ik had niet echt twijfels. De verwachting dat ik misschien tot een nieuw inzicht zou komen. Het was een prettige sessie. Het was licht en het liep vanzelf.

De sessie heeft een nieuwe kijk gegeven op zaken. Ik zou een sessie aanraden aan mensen die ergens op vastlopen. Ook kinderen. Met name als ze er zelf niet goed over kunnen praten.

Emmy Broeders

error: Content is protected !!