Belemmerende emoties
of gedrag

In onze drukke wereld die vol is met prikkels en prestaties kunnen we lang niet altijd goed voor onszelf zorgen. We worden overdonderd en geraakt, zijn regelmatig moe of zelfs uitgeput. In deze drukke wereld kan ook je gezin, je relatie, je familie of je werk veeleisend zijn. Wat de stressfactor ook is, we kunnen met compassie kijken wat er aan de hand is. Ervaar jij een of meerdere van onderstaande uitspraken?

  • Ik wil geloven in mijn eigen kunnen en meer uitgaan van mijn kracht.
  • Bij bepaalde personen wil ik me anders voelen of gedragen dan ik nu doe.
  • Soms zijn mijn emoties zo sterk dat ik niet bij mezelf kan blijven of mijn reacties kan controleren.
  • In bepaalde situaties reageer ik anders dan ik zou willen (en dat herhaalt zich).
  • Ik wil me sterker voelen, stevig in mijn schoenen staan.
  • Ik wil niet steeds overspoeld raken door emoties.

Wellicht weet je niet helemaal waar deze emoties of gedragingen vandaan komen of kan je niet echt voelen waar het nou eigenlijk echt over gaat? Vaak ligt de oorzaak niet eens in ons dagelijks leven maar is er al eerder in ons leven een trigger geweest. Op een rustige maar doeltreffende manier gaan we op zoek naar antwoorden.

Het mooie van de tools waar ik mee werk is dat we vaak heel direct naar de kern kunnen. We hoeven geen eindeloos therapeutisch graafwerk te doen. We kijken direct naar wat jou kan ondersteunen, naar wat nodig is. Gesprekken en tools zoals Neuro Emotionele Integratie of Systemisch Werk geven inzicht en verlichting.

Wil jij moeiteloos inzicht krijgen of iets oplossen?

Wil jij moeiteloos inzicht krijgen of iets oplossen?

error: Content is protected !!