Rust, Ruimte en Balans!

 

Een coachtraject voor moeders met een intens gezinsleven.

Voel jij dat het tijd is om te stoppen met wat je doet, omdat er nooit tijd is voor jou. Alles staat onder druk; jouw tijd, jouw aandacht voor je gezin en voor jezelf, en misschien ook wel je werk. Jij bent continue bezig met zorgen, brandjes blussen en moetjes. En jouw mentale en fysieke gesteldheid wordt er niet beter op. Jij hebt behoefte aan rust en aan ruimte. Jij wilt terug naar balans tussen je gezin en jezelf, tussen je hoofd en je hart, tussen verantwoordelijkheid en genieten. Jij bent het waard, voor jezelf én voor je gezin!

Ben jij de hele tijd aan het vechten:

 • Er zijn zoveel uitdagingen en er is altijd wel iets met prioriteit
 • Je hoofd en hart lopen regelmatig over; je voelt, ziet, hoort en denkt veel
 • Er zijn altijd emoties en belemmerende overtuigingen, bij jou, je partner of kinderen
 • De onrust in je gezin zuigt energie en gaat in je hoofd en lijf zitten
 • Je voelt je niet vrij, soms zelfs verloren en weet niet meer wat jij nou eigenlijk zelf wilt
 • Je hebt geen contact met je behoeften want jij komt altijd op de laatste plaats
 • En dan is er nog dat oordeel, over jezelf, over anderen of anderen over jou (dat denk je tenminste)

Jouw kinderen zijn niet te sturen zoals dat in de opvoedboekjes wordt vertelt. En daarbij zijn er altijd heftige emoties en discussies. Bij jou thuis gaat het echt anders, echt intens. Je leven voelt regelmatig zwaar en soms voelt zelfs elke dag als een gevecht. Jij voelt je niet vrij, hebt te weinig tijd voor wat je belangrijk vindt, laat staan tijd voor jezelf.

Je hoofd barst soms uit elkaar. Je kunt wel janken en denkt: “Ik ben er ook nog” of “Ik wil dit niet meer”. Je omgeving snapt hier niets van. “Je hebt toch alles, wat zeur je nou?”

JE WILT DAT DIT STOPT EN WEL NU!!!

Dan ben je hier aan het juiste adres. Samen kijken we wat de oorzaken zijn en waar de oplossingen voor het oprapen liggen. Wat werkt en wat niet. Soms heel praktisch en beredeneert en soms met informatie uit je onderbewuste. Hoe kan het anders, hoe kan het makkelijker, hoe kan het fijner.

Je voelt dat je geen kant op kunt en dat snap ik maar al te goed. Toch is er een oplossing, ook voor jou. Jij kunt en mag beter voor jezelf zorgen. Het is helemaal ok om meer rust en ruimte te nemen voor jezelf.

Je bent goed genoeg, je schiet niet te kort als je aan jezelf denkt. Niet alles hoeft nuttig en efficiënt te zijn. Je mag kiezen voor plezier. Stoppen met die vage grenzen, stoppen met alles voor anderen zo fijn mogelijk te maken. Stoppen met streng zijn voor jezelf.

Het is volkomen normaal dat je snakt naar:

 • Opladen, rust en energie
 • Ruimte en tijd voor jezelf (emotioneel en fysiek)
 • Vanuit vertrouwen en ontspanning leven
 • Balans in je energie, je hoofd en lijf
 • Genieten van je prachtige gezin en natuurlijk van jezelf

Je bent een liefdevolle moeder en een creatief, krachtig, alert, intelligent, gevoelig en autonoom mens. Je mag jezelf voorop zetten. Sterker nog, je doet er iedereen een plezier mee. Je bent op je best als je echt jezelf kunt zijn. Voor jezelf maar ook voor anderen. En dan geef je ook nog eens een goed voorbeeld.

Het gaat in dit traject dus niet over je kinderen, je partner, je werk, je vrienden of familie. Het gaat in dit traject over JOU. Over jouw behoeften, over jouw grenzen, over jouw keuzes. Over hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen. Jij bent het waard en jij bent de basis. In dit coaching traject is steun en begrip, hier zijn tips, inzichten en meedenkers. Hier is plek voor jou.

We gaan zorgen dat jij bepaalt en voorop staat. JIJ, JIJ BENT HET BELANGRIJKST. Dat gevoel. Dat jij en jouw behoeften er echt toe doen. Dat je gezien wordt voor wie je bent en wat je allemaal doet. Als moeder van een HB of HSP kind weet je hoe noodzakelijk het is om passende begeleiding te krijgen. Voor je kind, maar dat geldt dus ook voor jou. Maatwerk en echt begrip. Als dat is wat jij echt wilt, dan is dit coachtraject echt voor jou gemaakt.

Ga op reis naar jezelf

Het ‘Rust, Ruimte en Balans’ traject is een reis, een reis over jezelf, en over jou in je omgeving. We gaan kijken naar wat goed is voor jou, wat je wilt houden en wat anders mag. We gaan aan de slag met het bewuste en met het onbewuste.

Stoppen met vechten en rust creëren

We ontwarren alles wat je hoofd, je gevoel, je gedrag, je patronen en je lijf aangeven. We kijken naar wat je doet en hoe je dag er uit ziet, wat je hierin wel wilt en wat niet. We halen je echte prioriteiten naar boven.

Vanuit rust en je behoeften, ruimte maken voor jou

Ik breng je in contact met je onderbewuste zodat jij de belangrijke signalen leert ervaren, zo ga jij de rust ook echt voelen. We sporen de onderliggende oorzaken op en zien dan de onzichtbare verbanden en diepere patronen. Deze inzichten helpen bij het opruimen van je overtuigingen, oordelen en andere belemmeringen. De inzichten helpen om de oorzaken op te lossen. En is er meer nodig? Dan pakken we door met concrete stappen zodat jij echt je ruimte gaat pakken.

Ruimte ervaren en dagelijks innemen zonder schuld en oordeel

Met de gevonden rust, inzichten en oplossingen die zich ontwikkelen kan jij de rust in je dagelijks leven vasthouden en opzoeken als dat nodig is. We integreren je behoeften in je leven en ik leer je voelen dat jouw manier helemaal goed is. Geen schuld, geen verantwoording, geen meningen van anderen. Je ervaart dat jouw keuzes goed zijn voor jou. Jouw nieuwe prioriteiten, wensen en patronen krijgen een plek in jouw leven, op jouw manier. Je voelt dat het leven weer klopt, zonder weerstand.

Blijvende verandering in jouw leven

De rust is voelbaar in jou binnenwereld, in je lijf en in je gezin. De ruimte die jij neemt is zoveel meer dan tijd, je straalt het uit en je gezin profiteert ervan mee. De vruchten worden geplukt. Jij leeft ontspannen en vanuit vertrouwen.

Ik loop naast je met een rugzak vol ervaringen, frisse ideeën én een oplossingsgerichte blik.

Het doel is jouw kern, die willen we blijvend transformeren.

Naast mijn begeleiding, mijn kennis en ervaring, krijg je ook mijn grote toewijding en betrokkenheid. Ik sta 100% klaar om je te helpen, zodat jij stappen kunt zetten en terug kunt naar Rust, Ruimte en Balans.

Een reis van 3 maanden

Je krijgt 2-wekelijks een sessie in mijn praktijk of online (7x). Gedurende de reis zal blijken wat daarin nodig is: een opstelling met representanten of op tafel, een NEI coaching of iets anders zoals een wandeling, sparren of iets ontwerpen. Soms is het intens en kwetsbaar, vaak ook heel praktisch. De tijd van de sessie bepaalt niet de waarde, de tijd die jij voor jezelf vrijmaakt wel. Sessies kunnen live of online plaatsvinden.

Sommige zaken kunnen eenvoudig worden opgelost, anderen vragen meer tijd. Wat zeker is, is dat je maatwerk krijgt, nieuwe inzichten zult ontdekken en oplossingsrichtingen in beeld krijgt. Ik weet hoe het is om een intens gezinsleven te hebben en niet in een hokje te passen. De sessies zorgen er daardoor ook voor dat jij je gesteund én gehoord zal voelen.

Tussen de sessies door zorg ik voor aansporing, bemoediging, steun, oefeningen of advies. Dit contactmoment kan ook een extra tussentijdse sessie (op afstand) worden als dat wenselijk is. Bijvoorbeeld als je weerstand voelt bij een verandering of als je lijf protesteert. Sommige patronen hebben je lang gediend en willen niet direct loskomen. Jouw proces is altijd leidend, we kijken wat nodig is en wat werkt.

Buiten de sessies om krijg je als bonus toegang tot masterclasses en mag je altijd gratis als representant aansluiten bij opstellingen.

Tijdens de sessies viel mij vooral op hoe duidelijk de antwoorden kwamen en tegelijk hoe verrassend sommige wendingen.

Joke

moeder van een HB dochter

Dat ik met behulp van Fanny of wat zei deed, in mezelf kon zakken, diep in mijn pijn kon gaan, en daar ontspanning voelen.

Gemma

moeder van 2 UHB basisschool kinderen

Het mooie is dat door de dingen die boven kwamen er ook vanzelf inzichten uitrollen en ik heb maandenlang geen hoofdpijn gehad.

Marieke

moeder van 4 HB of HSP tieners en jong volwassenen

Pluspunten van het Tijd voor jezelf Traject:

– We werken met het onbewuste waardoor je moeiteloos naar de kern gaat.

– We komen ook bij diepere lagen die je niet met je rationele brein kunt bereiken.

– Je hoofd mag even uit, ik breng je in contact met je gevoel.

– Er is niet één manier, we volgen jouw proces.

– We gebruiken diverse tools, precies dát wat bij jou past.

– Je kunt indien gewenst ook een sessie gebruiken om een vraag te stellen in een opstelling met representanten. Deze opstellingen zijn heel krachtig en extra visueel.

– We kijken steeds hoe het traject voor jou past, je krijgt dus het hele traject maatwerk.

Met wie ga je in zee?

Ik, Fanny Cattenstart, ga je helpen om moeiteloos inzichten naar boven te halen zodat jij weer rust kunt ervaren en in contact komt met je behoeften. Bij mij ging dat zo….

Mijn gezin en ik passen niet bij de meeste systemen en dat breekt op een gegeven moment op, het kost bakken met energie en ik raakte er steeds weer van uit balans.

Ik moest enorm veel (van mezelf):

 • Harmonie in huis, dus balanceren en communiceren vanwege gevoeligheden en autonomie.
 • Grenzen stellen maar niet te veel.
 • Zorgen voor de juiste begeleiding voor mijn dochter en gesprekken op school.
 • Alles op orde houden qua huishouden
 • Plus onmogelijke agenda met school, werk, uitdaging en sport er in.

En niet te vergeten, óók nog aan ieders wensen voldoen. En met iedereen bedoel ik ook iedereen, want ik wilde ook nog aardig en beleefd zijn tegen volstrekt onbekenden, attent voor familie en vrienden en (over)bezorgd voor gezinsleden.

Gooi daaroverheen dan nog een sausje van onbegrip. Want vanzelfsprekend passen bij de omgeving was er niet bij. Plus een flinke vleug perfectionisme. Omdat alles ook goed, mooi, fijn, etc moest.

Frustratie ten top.

Gelukkig leerde ik dat je dan best om hulp mag vragen!

 

Ik vond mijn antwoorden bij een coach. En vooral in het werken met mijn onbewuste in de vorm van NEI. En vanaf de allereerste moment was dat een enorme eyeopener: “Zo makkelijk kan het dus zijn”. Later kwam daar systemisch werk bij, want de verandering was er niet van de ene op de andere dag.

Het was nodig om overtuigingen en gewoontes op te ruimen. Leren kiezen voor mezelf. En inzicht krijgen in mijn familiesysteem, zodat ik op mijn plek kon gaan staan en mijn behoeften terug vond.

Het meest waardevolle wat ik heb ervaren is dat werken met het onderbewuste zorgt dat je uit je hoofd komt en weer leert voelen wat belangrijk is. Heel belangrijk voor mensen die juist zo sterk zijn op cognitief gebied. Ik leerde echt relaxter te leven en weet nu veel beter wat ik nodig heb.

Inmiddels heb ik veel mensen mogen helpen om hun (onbewuste) issues op te lossen en daardoor in het dagelijks leven minder klachten te ervaren. Deze kennis en ervaring deel ik vol enthousiasme ook graag met jou.

Er is weer ruimte in mijn leven om te zijn wie IK ben.

Maureen

moeder van een UHB zoon

Ik voelde me echt gehoord en heeft ‘t mijn horizon verbreed.

Lianne

moeder van 2 HSP tieners

Ik voel me lichter en vrijer, zowel fysiek als emotioneel.

Lonneke

moeder van 3 HB tieners

Investering

De waarde van dit traject is niet in geld of woorden te vatten is. Rust en ruimte voor jezelf voelen, echt ervaren hoe belangrijk je bent. Dat is goud waard. Zeker voor jou als moeder met een heel intens gezinsleven waar de balans vaak ver te zoeken is. Balans tussen je gezin en jezelf, balans tussen je hoofd en je hart. Ben jij zeker dat je echte verandering wilt?
Dan vraag ik voor het begeleiden van jouw proces € 2450,-. 

 

 

 

Gun jij jezelf deze reis?
Eindbestemming: Rust, ruimte en balans voor jou!

Vragen?

Klinkt het goed maar twijfel je nog, of heb je een vraag? Aarzel dan niet en stuur je vraag naar bericht@fannycattenstart.nl

 

error: Content is protected !!