Inzichten en tips

voor meer balans in je leven

Mijn leven lang ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling, nieuwe opleidingen en ervaringen. Hieruit volgt dat ik jou iets nieuws te bieden heb. Ik ga inzichten delen, soms met een praktische tip.

Waarom? Omdat ik iedereen meer balans gun, meer rust en ruimte, meer passie. Meer inzicht ook in waarom dat er nu mogelijk nog niet is. Ik vind het heerlijk om kennis te kunnen delen en daar kan jij van meegenieten.

Wil jij, maximaal 1x per maand, inzichten ontvangen? Meld je hieronder dan aan voor mijn inzichten en tips.

Of ben je HB of HSP mama? Lees dan eerst nog even door.

Je eigen balans herstellen | Inzichten en tips voor HB en HSP mama's

Voor HB en HSP mama’s heb ik namelijk nog veel meer te bieden. Als je wel eens overweldigd bent door wat er allemaal moet en je niet toekomt aan jezelf. Je herkent dit dan misschien ook;

  • Je houdt eindeloos veel ballen in de lucht
  • Je bent uit balans en hebt een gebrek aan energie
  • Je wilt niet zeuren
  • Reacties uit je omgeving laten je twijfelen aan jezelf
  • Je voelt geen begrip vanuit de omgeving voor het hebben van een hoogbegaafd of hoog gevoelig gezin
  • De stress zorgt voor pijn in je lijf en maakt dat je overweldigd bent
  • Je kunt eigenlijk al lang niet meer geven wat je wilt geven.

Je bent moe en voelt je onbegrepen. Je bent in een vicieuze cirkel beland en daar wil je uit. Als je blijft doen wat je doet knapt het elastiekje straks echt en is de schade enorm. Er blokkeert steeds meer en jij kunt steeds minder.

STOP er mee, voor jezelf maar ook voor je gezin.
Het KAN ECHT ANDERS!

Nu de keuze maken voor jezelf betekent dat je straks weer in balans en vol energie bent.

Ik heb een aantal inzichten en tips voor je op een rij gezet waarmee je direct aan de slag kunt om de balans te herstellen. Een gratis download, gewoon omdat ik het je gun om je weer helemaal goed te voelen.

error: Content is protected !!