De dynamiek van jouw vrouwenlijn en de verbinding met je moeder

 

Een masterclass voor vrouwen die vrijheid en grip op hun leven willen ervaren.

Als je zwaarte voelt in je leven, jij je nooit goed genoeg voelt of je jezelf klein houdt.
Als jij je potentieel ten volle wilt benutten en vanuit vertrouwen en gemak je eigen keuzes wilt maken.
Als jij wilt genieten van jezelf, je gezin en het leven.
Dan is deze masterclass voor jou.

Klachten en patronen staan vaak in verbinding met het familiesysteem en in het bijzonder de vrouwenlijn. Want hoe je relatie met je moeder, je oma en eventueel andere vrouwen voor jou ook is of was, invloed hebben ze EN HOE!

De vrouwen voor jou en je familiesysteem

Sommige vrouwen zijn hun moeder verloren (fysiek of emotioneel) en andere vrouwen hebben een goede band. Ook kan het zijn dat je denkt dat je een goede band hebt maar dat die energetisch toch anders blijkt te zijn. Wat vast staat is dat o.a. kracht en verlies, liefde en angst, wijsheid en trauma, wordt doorgegeven van moeder op dochter. Zo ontstaat een subtiele, energetische verbinding met alle vrouwen voor jou.

Hoe zij leefden, wat zij doormaakten, wat ze deden of niet deden. Het heeft impact op jou. Stonden ze op hun plek? Was er vroeger een geheim, onderdrukking, geweld, vreugde, keuzevrijheid, liefde, erkenning? Was hun lot groot of klein? Hebben ze het aangekeken of konden ze het niet dragen? Hebben ze liefdevol en in vrijheid kunnen leven? Wat er ook was, wat ze ook hebben meegemaakt, het is jouw imprint.

Acties die in het verleden niet zijn opgelost of erkent, zullen in jouw leven nog invloed hebben.
Grote gebeurtenissen kunnen op die manier vele generaties doorwerken.

De impact op jou leven

Jij bestaat voor 50% uit je moeder en voor 50% uit je vader. In deze masterclass focussen we ons op de vrouwenlijn. Jouw moeder bestaat namelijk ook voor 50% uit haar moeder, etc. Alle vrouwen in jouw lijn zijn dus van groot belang voor jou.

Kan jij je leven niet voluit leven? Voel jij je niet vrij? Heb jij last van terugkerende patronen of klachten? Voel je zwaarte in je leven? Of kan je niet ontvangen.

Dan is het de moeite waard om te kijken of er in je familiesysteem heling mogelijk is. De daadwerkelijke klachten kunnen heel erg uiteenlopen. Van fysieke klachten tot eenzaamheid, van niet goed genoeg voelen tot angst en van veel geven en veel verantwoordelijkheid dragen tot overbelasting en gebrek aan vreugde.

Wil je hier echt vanaf, dan is bewustwording en begrip de eerste stap. En juist daarvoor is deze masterclass bedoeld.

  Jij mag ontvangen én hoeft het niet alleen te doen.

  De Masterclass

  Tijdens deze online zoomsessie leg ik uit wat een vrouwenlijn is en hoe het familiesysteem werkt. We kijken hoe je als kind tot overlevingsmechanismen komt en welke er kunnen ontstaan. We nemen daarna de gevolgen hiervan onder de loep; gevoelens, gedraging en ervaringen.

  We staan stil bij de natuurwetten, hoe heling kan plaatsvinden en je uiteindelijk meer uit je leven kunt halen of dichterbij jezelf kunt zijn. Wij kijken zowel naar wat kan je direct zelf kunt doen als naar de werking van een familieopstelling.

  Wat gaat deze masterclass jou brengen?

  Inzicht in transgenerationele
  patronen

  Verbeteren van
  de verbinding
  met je moeder

  Weten hoe je de liefdevolle stroming van je familie
  kunt ontvangen

  Begrip over en mogelijk
  helen van trauma
  (hoe klein of groot ook)

  Fanny luistert zonder oordeel en stelt steeds de juiste vragen. Ze kan ‘onverklaarbare’ gevolgen makkelijk uitleggen zodat helder wordt wat er onzichtbaar was en wat nodig is.

  Marielle

  Een vinger op de zere plek en beweging in het familiestuk. Het voelt alsof ik beter mijn plek inneem en accepteer dat anderen andere keuzes maken. Dat ik hier niks mee hoef. 

  Marloes

  Ik vond het fijn dat Fanny mijn issues los kon koppelen van schaamte en falen. Ze ziet alles als oplosbaar. Het helpt enorm om mijn perfectionisme los te laten. Moeiteloos.

  Maureen

  Mijn ervaring

  Wat mij ontzettend geholpen heeft in mijn proces is heling in mijn vrouwenlijn. Het patroon ‘jezelf wegcijferen’ is doorbroken. Het was hardnekkig aanwezig bij mijn overgrootmoeder. 3 generaties boven mij. De katholieke kerk speelde hierin een rol. Ik ben niet tegen religie, ik vind het mooi als mensen vertrouwen, hoop, vreugde of iets anders uit geloof halen. Ik ben wel tegen de onderdrukking die er was/is tegen volkeren, tegen vrouwen, tegen ‘andere’ meningen of levenswijzen.

  Onderdrukking van de vrouw, dat was wat er in mijn vrouwenlijn duidelijk speelde. Altijd de ander zijn behoeften voor laten gaan was het gevolg. Ik kende het al lang van mijn moeder, ik had minder door het zelf ook te doen, tot ik ook moeder werd. En achteraf zie ik, dat mijn oma het ook deed.

  Na het helen van mijn vrouwenlijn, voel ik me vrij en kan ik zoveel beter voor mezelf kiezen. Daarnaast heb ik echt kunnen werken aan de relatie met mijn moeder. Ik heb een hele goede relatie met mijn moeder. Altijd gehad. Zij deed veel goed maar niet alles. Ik heb veel geleerd en ook veel gemist. Op energetisch niveau bleek de band minder goed. Ik had een oordeel over wat ik niet gekregen heb.

  Nu het oordeel weg is, kan ik anders naar haar kijken en me anders tot haar verhouden. Ik ben en blijf het kind, dat is bevrijdend. Deze verandering gaf veel ruimte. Alle positieve ervaringen en liefde die de vrouwen voor mij te geven hebben, kan ik nu ontvangen.

  Ik ben intens dankbaar voor alle systemische wijsheid die ik de afgelopen jaren mocht opdoen. En daarom geef ik met veel liefde deze masterclass zodat jij je vrouwenlijn ook kunt helen.

   

  Liefs,
  Fanny

   Details

   Locatie: online

   Datum: 20 september 2023

   Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

   Kosten: € 59,-

    

   Weet je nog niet alles wat je nodig hebt om voor deze avond te kiezen?
   Laat het weten.

   Klinkt het goed maar twijfel je nog? Aarzel dan niet en stuur al je vragen, twijfels en suggesties naar
   Fanny bericht@fannycattenstart.nl

   error: Content is protected !!