De dynamiek van jouw vrouwenlijn en de verbinding met je moeder

 

Opstellingen voor vrouwen die vrijheid en grip op hun leven willen ervaren.

Als je zwaarte voelt in je leven, jij je nooit goed genoeg voelt of je jezelf klein houdt.
Als jij je potentieel ten volle wilt benutten en vanuit vertrouwen en gemak je eigen keuzes wilt maken.
Als jij wilt genieten van jezelf, je gezin en het leven.
Dan kan een opstelling inzicht, erkenning en verlichting geven.

Klachten en patronen staan vaak in verbinding met het familiesysteem en in het bijzonder de vrouwenlijn. Want hoe je relatie met je moeder, je oma en eventueel andere vrouwen voor jou ook is of was, invloed hebben ze EN HOE!

De inhoudelijke tekst op deze pagina vind je ook bij de Masterclass Vrouwenlijn. De masterclass geeft kennis, legt uit en geeft handvatten voor thuis. Deze staat los van de opstellingen avond maar kan het brein kalmeren voor je je overgeeft aan de energetische kant. Deze opstellingen avond is een bijzondere avond waarin je de energetische onderstroom zult ervaren en de heling die een opstelling kan brengen.

De vrouwen voor jou en je familiesysteem

Sommige vrouwen zijn hun moeder verloren (fysiek of emotioneel) en andere vrouwen hebben een goede band. Ook kan het zijn dat je denkt dat je een goede band hebt maar dat die energetisch toch anders blijkt te zijn. Wat vast staat is dat o.a. kracht en verlies, liefde en angst, wijsheid en trauma, wordt doorgegeven van moeder op dochter. Zo ontstaat een subtiele, energetische verbinding met alle vrouwen voor jou.

Hoe zij leefden, wat zij doormaakten, wat ze deden of niet deden. Het heeft impact op jou. Stonden ze op hun plek? Was er vroeger een geheim, onderdrukking, geweld, vreugde, keuzevrijheid, liefde, erkenning? Was hun lot groot of klein? Hebben ze het aangekeken of konden ze het niet dragen? Hebben ze liefdevol en in vrijheid kunnen leven? Wat er ook was, wat ze ook hebben meegemaakt, het is jouw imprint.

Acties die in het verleden niet zijn opgelost of erkent, zullen in jouw leven nog invloed hebben.
Grote gebeurtenissen kunnen op die manier vele generaties doorwerken.

De impact op jou leven

Jij bestaat voor 50% uit je moeder en voor 50% uit je vader. In een opstelling kan je focussen op de vrouwenlijn. Jouw moeder bestaat namelijk ook voor 50% uit haar moeder, etc. Alle vrouwen in jouw lijn zijn dus van groot belang voor jou.

Kan jij je leven niet voluit leven? Voel jij je niet vrij? Heb jij last van terugkerende patronen of klachten? Voel je zwaarte in je leven? Of kan je niet ontvangen.

Dan is het de moeite waard om te kijken of er in je familiesysteem heling mogelijk is. De daadwerkelijke klachten kunnen heel erg uiteenlopen. Van fysieke klachten tot eenzaamheid, van niet goed genoeg voelen tot angst en van veel geven en veel verantwoordelijkheid dragen tot overbelasting en gebrek aan vreugde.

Wil je hier echt vanaf, dan kan een opstelling voor jou heel goed werken.

  Jij mag ontvangen én hoeft het niet alleen te doen.

  De Opstellingen

  Tijdens deze avond begeleid ik opstellingen met representanten, voor enkele vraagstellers. We zijn met een groep vrouwen waarvan 2 of 3 vraagstellers en de overige vrouwen zijn representant.

  We staan stil bij de natuurwetten en maken de energetische onderstroom zichtbaar. Er wordt ervaren wat er speelt in de vrouwenlijn van de vraagstellers en er vindt heling plaats. Voor iedereen op z’n eigen niveau, tijd en tempo. We werken altijd vanuit respect voor ieders persoonlijke verhaal en beleving.

  Als vraagsteller duiken we in jouw vrouwenlijn mogelijk met een specifieke onderliggende vraag. Vooraf stem ik dat met je af. We kijken naar welke vrouwen (of mannen) relevant zijn voor wat er geheeld mag worden. Soms is het klein en heb je alleen verbinding met je moeder nodig. Soms gaat het vele generaties terug.

  Als representant mag je op de plek staan van iemand in het systeem van de vraagsteller. De keuze voor representanten lijkt random maar wordt energetisch bepaald. Representanten krijgen hierdoor de plek waar iets ervaren mag worden. Ook voor hen is er heling.  

  Wat gaat deze masterclass jou brengen?

  Versterken van de
  liefdevolle stroming
  van je familie

  Verbeteren van
  de verbinding
  met je moeder

  Heling van persoonlijk of familie trauma
  (hoe klein of groot ook)

  Een bijzondere
  beleving op
  energetisch niveau

  Fanny luistert zonder oordeel en stelt steeds de juiste vragen. Ze kan ‘onverklaarbare’ gevolgen makkelijk uitleggen zodat helder wordt wat er onzichtbaar was en wat nodig is.

  Marielle

  Een vinger op de zere plek en beweging in het familiestuk. Het voelt alsof ik beter mijn plek inneem en accepteer dat anderen andere keuzes maken. Dat ik hier niks mee hoef. 

  Marloes

  Ik vond het fijn dat Fanny mijn issues los kon koppelen van schaamte en falen. Ze ziet alles als oplosbaar. Het helpt enorm om mijn perfectionisme los te laten. Moeiteloos.

  Maureen

  Mijn ervaring

  Wat mij ontzettend geholpen heeft in mijn proces is heling in mijn vrouwenlijn. Het patroon ‘jezelf wegcijferen’ is doorbroken. Het was hardnekkig aanwezig bij mijn overgrootmoeder. 3 generaties boven mij. De katholieke kerk speelde hierin een rol. Ik ben niet tegen religie, ik vind het mooi als mensen vertrouwen, hoop, vreugde of iets anders uit geloof halen. Ik ben wel tegen de onderdrukking die er was/is tegen volkeren, tegen vrouwen, tegen ‘andere’ meningen of levenswijzen.

  Onderdrukking van de vrouw, dat was wat er in mijn vrouwenlijn duidelijk speelde. Altijd de ander zijn behoeften voor laten gaan was het gevolg. Ik kende het al lang van mijn moeder, ik had minder door het zelf ook te doen, tot ik ook moeder werd. En achteraf zie ik, dat mijn oma het ook deed.

  Na het helen van mijn vrouwenlijn, voel ik me vrij en kan ik zoveel beter voor mezelf kiezen. Daarnaast heb ik echt kunnen werken aan de relatie met mijn moeder. Ik heb een hele goede relatie met mijn moeder. Altijd gehad. Zij deed veel goed maar niet alles. Ik heb veel geleerd en ook veel gemist. Op energetisch niveau bleek de band minder goed. Ik had een oordeel over wat ik niet gekregen heb.

  Nu het oordeel weg is, kan ik anders naar haar kijken en me anders tot haar verhouden. Ik ben en blijf het kind, dat is bevrijdend. Deze verandering gaf veel ruimte. Alle positieve ervaringen en liefde die de vrouwen voor mij te geven hebben, kan ik nu ontvangen.

  Ik ben intens dankbaar voor alle systemische wijsheid die ik de afgelopen jaren mocht opdoen. En daarom geef ik met veel liefde deze avond met opstellingen zodat jij je vrouwenlijn ook kunt helen.

   

  Liefs,
  Fanny

   Details

   Locatie: Amsterdam

   Datum: 13 oktober of 3 november 2023*

   Tijdstip: 19.00 – 22.00 uur

   Kosten representant: € 79,-

   Kosten vraagsteller: € 149,-

   * In verband met het aantal aanmelding bestaat de kans dat deze data niet allebei door kunnen gaan

    

   Weet je nog niet alles wat je nodig hebt om voor deze avond te kiezen?
   Laat het weten.

   Klinkt het goed maar twijfel je nog? Aarzel dan niet en stuur al je vragen, twijfels en suggesties naar
   Fanny bericht@fannycattenstart.nl

   error: Content is protected !!