Zwangerschap, geboorte
of kinderwens

 

Nieuw leven, het meest basale doel voor ons als mensen en ook het meest wonderlijke wat er in de meeste levens gebeurt. Soms is zwanger worden, een fijne zwangerschap of een relaxte geboorte echter niet vanzelfsprekend. Dat is vaak erg emotioneel en ingrijpend.

Om goed te kijken waar je angsten, twijfels, klachten, vragen of emoties vandaan komen gebruik ik diverse hulpmiddelen zoals NEI (Neuro Emotionele Integratie) en familieopstellingen. We komen daarmee snel bij het onderliggende probleem. We werken aan zelfvertrouwen en je gesteund voelen, maar ook aan oplossingen als er een blokkade is.

De vragen rondom zwangerschap, geboorte en kinderwens zijn uiteenlopend.
Je mag altijd overleggen als je twijfelt, maar misschien herken je een van onderstaande uitspraken:

 

 • Ik twijfel of ik een goede vader/moeder ben
 • Zwanger worden lukt niet
 • Ik heb angst voor de bevalling
 • Er is erfelijke belasting in de familie, ik wil dat mijn kind gezond is
 • Ik wil alles graag heel erg goed doen
 • De zwangerschap valt zwaar, ik heb fysieke of emotionele klachten
 • Er zijn zoveel keuzes te maken, ik weet niet waar ik goed aan doe
 • Ik twijfel of mijn partner wel de vader/moeder van mijn kinderen zou moeten zijn
 • Ik wil beter om kunnen gaan met het proces om zwanger te worden
 • Mijn partner heeft niet dezelfde wensen en behoeften
 • Ik wil mijn kind niet belasten met gewoontes of gedrag van mij, van mijn partner of familie
 • Mijn zwangerschappen eindigden al vaker in een miskraam
 • Ik ervaar stress en weet niet wat ik daarmee moet doen
 • Wil ik mijn kind laten vaccineren volgens het reguliere schema?

Wil jij zwanger worden?
Wil jij relaxt zijn tijdens de zwangerschap en bevalling?
Of wil jij je kind zo goed mogelijk laten starten?

Wil jij zwanger worden?
Wil jij relaxt zijn tijdens de zwangerschap en bevalling?
Of wil jij je kind zo goed mogelijk laten starten?

error: Content is protected !!